LIPUT

Liput myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

2 PV .... 89,00 €
1 PV .... 59,90 €

VIP-LIPUT

2 PV VIP ......... 179 €
1 PV VIP ......... 115 €

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
-VIP-passin ja rannekkeen
-Sisäänpääsyn festivaalialueelle ja VIP-alueelle
-VIP-alueen ravintolan palvelut
-VIP-alueen erilliset WC-tilat
-Monipuolisen VIP-menun VIP-alueella
-Alkujuoman
-Vain VIP-asiakkaille suunniteltua oheisohjelmaa

TIKETTI | LIPPU.fi

ENNAKKOLIPUT JATKOILLE

Festivaalin viralliset jatkot bailataan Apollossa (Mannerheimintie 16). Perjantaina menosta vastaavat Radio Novan iltapäivän Anssi Honkasen lisäksi myös Millenium Project ja Ice K. Lauantaina illan juhlista vastaavat Oku Show ja Ice K. Ennakkolipulla pääsy jonon ohi. Ennakkolipulla ikäraja K-18, ovelta K-24. Ennakkolippuun sisältyy myös hanajuoma!

Liput 16 € / ilta

Liput jatkoille myy Tiketti.

LIPPU- JA DRINKKILIPPUTILAUKSET YRITYKSILLE JA RYHMILLE
Katso lisätiedot täältä.

Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan festivaalirannekkeiksi pääportilla. Rannekkeella on mahdollista poistua välillä alueelta. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.